Sulge

Logi sisse

Alammenüü

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS)


 

 

Ettevõtluse Arendamise sihtasutus EAS toetab Rahvusvaheliste Sündmuste ja Konverentside toetamise kultuuri- ja spordisündmused meetme raames 08.-09. veebruar 2020 Otepääl Tehvandi Spordikeskuses peetavat teist korda toimuvat kahevõistluse maailmakarikaetappi.

 

Selle projekti mõju Eestile ja piirkonna tuntusele ja mainele on väga positiivne. Planeeritavate  turundustegevuste kaasabil tutvustatakse välissihtturgudel Otepääd ja laiemalt Eestit kui omanäolist, atraktiivset ja sportliku puhkuse veetmise paika. Otepääle ja Eestile on maailmakarikaetapi läbiviimise mõju väga suur, aidates kaasa transpordi, majutuse ja toitlustusettevõtjate arengule ning kohalike turismi ja vaatamisväärsuste külastatavuse kasvule.

 

Võistlust vaatavad Postimees Grupp, Eurospordi ja paljude teiste riikide otseülekannetena miljonid inimesed üle maailma ja võistlusest saavad vahetult osa tuhanded inimesed kohapeal!

 

Arengutoetuse projekt saab tuge Euroopa Regionaalarengu Fondi vahenditest ja toetuse summa on 65 000 eurot ning projekti number on EU52833.

 

 

FIS TITLE SPONSOR:
FIS Title Sponsor
FIS PRESENTING SPONSOR:
Viessmann FIS World Cup Nordic Combined:
Veebipartner: BestIT
Kasutame veebilehel lisaks tehnilistele küpsistele ka Statistika- ja Reklaamküpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku Statistika- ja Reklaamküpsiste kasutamiseks.
Vaata küpsiste kasutamise kohta täpsemat infot siit.