Sulge

Log in

News

Otepää MK-l osales 240 sportlast 30 riigist

27.02.2017

Otepääl võistles maailma paremik

Möödunud nädalavahetusel peeti Tehvandi Spordikeskuses selle talve suurim tippspordisündmus -Otepää maailmakarika etapp murdmaasuusatamises. Kahel päeval võistlesid sprindi ja distantsivõistlustel maailma suusatipud 30 erinevast riigist. Edukaimaks riigiks osutus oodatult Norra, kes võttis nelja võistluse 12-st poodiumikohast kokku kaheksa. Rootsi jõudis esikolmikusse kahel ning Venemaa ja Soome ühel korral.

Peakorraldajal Jaak Mael on väga hea meel, et Otepääl võistles nii esinduslik koosseis tippsuusatajaid. „Näiteks MK-sarja meeste üldarvestuse top 20-st oli stardis 19 ning kokku läks erinevatel võistlustel rajale 240 sportlast,“ rääkis Mae. „Soovin siinkohal tänada kõiki, kes aitasid nii Eesti kui ka maailma suusasõprade jaoks tähtsal sündmusel teoks saada ning pealtvaatajaid, kes leidsid tee Tehvandile,“ lisas peakorraldaja.

Äramärkimist väärib, et esmakordselt oli Otepää MK stardis Lääne-Aafrika riigi Togo võistleja. Mathilde-Amivi Petitjean saavutas sprindivõistluses 51 koha.

Maailmakarika etapp murdmaasuusatamises toimus Otepääl juba 14. korda.

Web partner: BestIT
Kasutame veebilehel lisaks tehnilistele küpsistele ka Statistika- ja Reklaamküpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku Statistika- ja Reklaamküpsiste kasutamiseks.
Vaata küpsiste kasutamise kohta täpsemat infot siit.